بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانرايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن

تحلیل کنیکال رتاپ

(شرکت تجارت الکترونيک پارسيان)

سهم رتاپ

تحلیل کنیکال رتاپ
تحلیل کنیکال رتاپ
عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
نماد رتاپ
سال تاسیس اردیبهشا ماه 1379
سال عرضه اولیه شهریور ماه 1389
موضوع فعالیت رایانه و فعالیت های وابسته به آن
عوامل موثر بر نرخ فروش هیئت مدیره شرکت
محصول شرکت فروش شارژ تلفن همراه، اجاره دستگاه های کارتخوان و خالص کارمزد دریافتی از عملیات شاپرک و شتاب
مواد اولیه شرکت مواد مستقیم مصرفی
تاثیر دلار  افزایش نرخ دلار منجر به رشد بهای تمام شده محصولات شرکت خواهد شد
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده شرکت گروه داده پردازی بانک پارسیان 58 درصد / بانک تجارت 14 درصد / شرکت سرمایه گذاری آتیه پارسیس 6 درصد

سهم رتاپ (شرکت تجارت الکترونيک پارسيان)

 در سال 1379 به ‌صورت شرکت سهامي خاص تأسيس گردید. در سال 1389، نوع شركت از سهامي خاص به سهامي عام تبديل و در سازمان بورس و اوراق بهادار پذیرفته شد.  نکته قابل توجه این می باشد که بخش عمده‏ای از سهام شرکت متعلق به شرکت گروه داده‏پردازی بانک پارسیان از شرکت‏های وابسته به بانک پارسیان می باشد.

عوامل موثر بر درامد شرکت رتاپ

مشتریان محصولات وفعالیت های این شرکت سازمان ها ، نهادهای دولتی و خصوصی و عموم مردم  می باشد، نکته قابل توجه وابستگی انجام بسیار از فعالیت های اینترنتی روزمره مانند تراکنش های مالی و …. در شرایط کرونا  خدمات شرکت می باشد که در نهایت می تواند در درآمد و سودسازی تاثیر گذار باشد.

درآمد حاصل از فروش شارژ تلفن همراه، اجاره دستگاه های کارتخوان و خالص کارمزد دریافتی از عملیات شاپرک و شتاب، کارمزد دریافتی از دارندگان و آبونمان کارت اعتباری می باشد.

فعالیت شرکت رتاپ

طراحی و توسعه سیستم‌های یکپارچه پرداخت و با بهره‌گیری از فناوری‌های امنیتی روز دنیا و ابزارهای نوین پرداخت در بسترهای مختلف مانند پایانه‌های فروش (POS)، پرداخت موبایلی(Application+USSD)

عوامل موثر بر هزینه های شرکت رتاپ

هزینه‌های عمومی و اداری، هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ، هزینه های واردات محصولات از شرکت های کره ای، ژاپنی و ……، تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها،هزینه خدمات پس از فروش هزینه پشتیبانی محصولات نرم افزاری و سخت افزاری، هزینه های مربوط به ارتقا، حفظ و نگهداری سیستم  و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.

تاثیر افزایش نرخ دلار بر شرکت رتاپ

نوسانات ارز در درآمد و هزینه های شرکت رابطه مستقیم و رابطه غیر مستقیم دارد.
مستقیم شامل: تهیه زیرساختها و ابزارهای فیزیکی از بازارهای خارج از کشور
غیر مستقیم شامل: تهیه برخی ابزارها و کالاهای مصرفی از شرکتهای داخلی که این شرکتها نیز قسمت اعظم مواد اولیه خود را از خارج کشور تهیه می کنند. که در نهایت نوسانات ارز در بهای تمام شده محصولات آن شرکت ها تاثیر گذار می باشد.
بنابراین نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد.

نکته

قابل توجه عدم تخصیص ارز مرجع (4200 تومان) از سوی دولت به این شرکت می باشد که این موضوع باعث بالا رفتن هزینه تمام شده تولیدات  شرکت می گردد و از سوی دیگر در صورت داشتن صادرات می تواند در سود سازی شرکت نقش بسزایی داشته باشد

سایر عوامل موثر بر سودسازی شرکت رتاپ

  • این شرکت در سال 1400 با توجه به ورود در حوزه های جدید می تواند از کارمزد حاصل از پرداخت قبوض و پرداخت صورت حساب، درخواست و فعال سازی کارت هدیه،کارمزد درخواست کدپرداز،  کارمزد درخواست سامانه استرداد وجه، کارمزد استعلام مشمولین بیمه ، عضویت و رهگیری بیمه سود آوری داشته باشد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال رکیش

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

 

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا